Max ble lansert i Norge og resten av Norden 21. mai. Den nye strømmetjenesten vil tilby innhold fra HBO Max og discovery+ samlet på ett sted. – Max gir oss muligheten til å samle alt det beste innholdet fra Warner Brothers Discovery (WBD) på ett sted. Plattformen byr på en utrolig bredde og et mangfold av underholdning fra våre merkevarer og tv-kanaler. Med det uslåelige innholdet vi har på Max, fra House of the Dragon til OL i Paris 2024, byr den nye strømmetjenesten på underholdning for enhver smak, uansett humør og anledning, sier JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games i WBD.


Strømmetjenesten vil tilby innhold fra både HBO Max og discovery+.


 

– Vi har gledet oss til å kunne avsløre datoen for lanseringen av vår nye globale strømmetjeneste, Max, i Norden. Max samler anerkjente serier og filmer som House of the Dragon og Wonka, ikoniske sportsbegivenheter som OL i Paris 2024, og lokale titler som 71° nord, Kongen befaler og Neste sommer. Med alt dette fantastiske innholdet fra våre ulike plattformer og kanaler sømløst samlet på ett enkelt sted, kommer Max til å bli en ekte game changer, sier Christina Sulebakk, Executive Vice President og Managing Director for Warner Bros. Discovery i Norden.  


Innholdet 

Lanseringen av Max i Norge etterfølges av premieren på andre sesong av HBO Original-serien House of the Dragon, som har premiere 17. juni. 


 

Max-abonnenter får tilgang til et bredt spekter av underholdning, som Warner Bros.-filmene Barbie, Aquaman and the The Last Kingdom og Wonka, HBO Originals som House of the Dragon, The Last of Us, The White Lotus, Euphoria, True Detective, The Sympathizer, The Jinx og den nye komiserien The Franchise.


Snart kommer en rekke nye Max-serier basert på karakterer og historier fra Warner Bros.’ populære filmverdener, som The Penguin og Welcome to Derry (basert på Steven Kings IT). Filmer fra Warner Bros. er også tilgjengelig på Max, som Harry Potter, Paddington, The Matrix, The Dark Knight, Joker og Ringenes Herre, samt seerfavoritter fra Discovery, som 90 Day Fiancé, Gold Rush og Fixer Upper.  


Denne sommeren blir Max det eneste stedet man kan se absolutt alt fra De olympiske leker i Paris. OL i Paris 2024 er inkludert i alle typer abonnement, noe som sikrer at alle kunder får full tilgang til den største sportsbegivenheten i verden. 


Med et tilleggsabonnement for sport, får seerne tilgang til store internasjonale og europeiske idrettsbegivenheter, inkludert alle tennis Grand Slams (Australian Open, Roland-Garros og US Open), og sykkelsportens tre Grand Tours (Giro d'Italia, La Vuelta a España og Tour de France). 


Et utvalg av lineære tv-kanaler blir tilgjengelig på Max i enkelte land i utvalgte abonnementstyper. I Norge vil det inkludere blant annet TVNorge og Eurosport.  


Ulike abonnementer 

Max tilbyr tre forskjellige abonnementer. Seerne kan få tilgang til sport ved å velge et tilleggsabonnement som passer sammen med et hvilket som helst grunnabonnement. Fullstendige detaljer om priser vil bli gjort kjent i løpet av de kommende ukene og vil variere fra land til land. I USA koster det billigste abonnementet 10 USD i måneden, mens det dyreste er prissatt til 20 USD.   


Med det billigste abonnementet, «Basis med reklame» får seerne – i tillegg til reklame –  innhold i full HD-oppløsning og muligheten til å strømme på to enheter samtidig.


«Standard»-abonnementet tilbyr også innhold i full HD-kvalitet og muligheten til å strømme på to enheter samtidig. I tillegg byr dette abonnementet på muligheten til opptil 30 nedlastninger for å se offline.


«Premium»-abonnementet tilbyr full HD og 4K-oppløsning, Dolby Atmos-lyd og mulighet til å se på fire enheter samtidig. Med dette abonnementet får du dessuten mulighet til 100 nedlastinger av tilgjengelig innhold for å se offline.


Tilleggsabonnementet for sport kan legges til et hvilket som helst grunnabonnement.

Brukere kan strømme sportsinnhold på to enheter samtidig.På sikt skal Max være den eneste strømmetjenesten fra WBD, men inntil videre vil Discovery+ fortsatt være tilgjengelig.

PUBLISERT 21.04.24 - OPPDATERT 28.05.24


Max med omfangsrik

innholdskatalog

DUNE 2: Andre del av storfilmen Dune kommer på den nye strømmetjenesten Max.

FOTO: WARNER BROS. DISCOVERY