Søndag 30. juli ledet Arill Riise TV 2 Nyhetenes aller siste sending fra TV 2-huset på Nøstet i Bergen.

  

Nesten 25 år er gått siden Kari Birkeland ledet den første nyhetssendingen fra TV 2-huset på Nøstet i Bergen. Dette skjedde på TV 2s åpningsdag 5. september 1992. Søndag kveld var det Arill Riise som fikk æren av å avslutte fra nyhetsstudioet som nå rives og flyttes til Media City Bergen (MCB).  


– Det er vemodig å flytte fra et mediehus med så mye historie i veggene, men lokalene er utdaterte og passer ikke lenger for moderne tv-produksjon, nå ser vi frem til å flytte til MCB, sier TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække.


TV 2s flyttehøst

Fra og med mandag 31. juli skal alle nyhetssendingene, både på TV 2 Nyhetskanalen og hovednyhetene på TV 2, avvikles fra Oslo i påvente av at alt skal bli klart i Media City Bergen.


Det blir en travel høst for alle i TV 2. I november flyttes alle sendingene tilbake til Bergen når MCB står klart, og da starter også flyttingen fra TV 2s lokaler på Karl Johans gate i Oslo til nytt bygg, Diagonale, bak Operaen. 


I tillegg holder God Morgen Norge på med flytting av sitt studio fra Karl Johans gate til Aker Brygge. Studioet skal være klart til sendingene starter opp i august.

(placeholder)

PUBLISERT 31.07.17

Siste nyhetssending fra TV 2 på Nøstet

ALT OM TV