cv

cv

cv

cv

RUPAUL´S DRAG RACE er i gang med sin 15. sesong på WOW Presents Plus. I en verden med Putin, terfer og fascister trenger vi mer enn noensinne fargerike dragqueens.

COPENHAGEN COWBOY vil mest sannsynlig være polariserende blant Netflix sitt publikum, men den stillegående, neonsvøpte fortellingen har en uimotståelig atmosfære og er en engasjerende noir-thriller som er verdt å få med seg.

BELOW DECK MEDITERRANEAN

Intriger og drama blant mannskap og gjester på en luksusyacht i Middelhavet er kjernen i denne dokusåpen, som er en spinoff av den populære Below Deck-serien som går på diverse tv-kanaler og strømmetjenester i store deler av verden. For mannskapet handler det først og fremst om å stå på hodet for å innfri de kravstore cruisegjestenes forventninger, uansett hvor urimelige de måtte være. Og nevnte vi romantikk? Serien kan følges på SkyShowtime.

THE MOSQUITO COAST

The Mosquito CoastAppleTV+ er basert på Paul Theroux´ bestselgerroman fra 1981. Serien følger den farlige reisen til Allie Fox, en dyktig oppfinner og standhaftig idealist, som rykker opp familien sin i en dramatisk flukt fra amerikanske myndigheter, karteller og leiemordere. Intens spenning hele veien.


HVA SKAL

VI SE PÅ?

TED LASSO

Ted LassoAppleTV+ er en gnistrende god og hjertevarm serie som handler om en amerikaner som får jobb som fotballtrener i England. Underfundig og underholdende story, med stadig nye overraskelser, og fantastiske skuespillerprestasjoner. Skikkelig bra feelgood-tv!THE WHITE LOTUS

Dette er serien «alle har sett», men har du likevel ikke fått den med deg, bør du skynde deg over til HBO Max som gir deg det fargerike – og spennende – komediedramaet der vi følger gjester og ansatte gjennom en uke på feriehotellet The White Lotus. I sesong 2 har handlingen flyttet seg fra Hawaii til Palermo. Serien har – svært fortjent – fått glitrende anmeldelser og belønnet flere prestisjefylte priser. Her er det altså bare å benke seg i sofaen, for dette er årets absolutte «must see»-serie!

MADE IN CHELSEA

Made in Chelsea er regissert britisk tv-reality som handler om velstående, pene og tilsynelatende vellykkede unge mennesker på Londons vestkant. Serien har gått siden tidenes morgen (vel, første episode gikk på luften i 2011), og kan i skrivende stund skryte av langt over to hundre episoder (inkludert spin-offs). Det meste dreier seg om festing, flørt, kriser og sladder, og alt sammen er pakket inn i en rosa sky av kyssing og luksus. Selv om du før eller siden (sannsynligvis før) vil synes britisk overklasseungdom er ganske uspiselig, vil du likevel fort oppdage at du blir hektet. Dette er som nevnt regissert reality, og serieskaperne behersker cliffhangerkunsten til fulle. Risken er stor for at du kommer til å ofre kvelder og netter om du først gir serien en sjanse. Made in Chelsea er nemlig irriterende godt laget. Strømmes for tiden på Hayu (hele serien). Noen episoder finnes også på SkyShowtime.

OGSÅ ANBEFALT: Filmpolitiet på P3 gir terningkast 6 til RESERVATION DOGS på Disney+.  

FUNNY WOMAN

SkyShowtime strømmes for tiden komedieserien Funny Woman, basert på Nick Hornbys bestselgerroman Funny Girl. Den unge skjønnheten Barbara Parker (Gemma Arterton) drømmer om et liv utenfor hjembyen Blackpool. Serien tar oss med til swinging London på 1960-tallet, hvor Barbara drømmer om «å bli noen», og om et mer glamourøst liv enn det Blackpool kan gi henne. Parkers vittigheter viser seg fort å bli hennes sterkeste våpen i hennes forsøk på å gjøre karriere i underholdningsbransjen. Serien gir et herlig og tildels rørende tidsbilde fra London på 60-tallet. Feelgood-tv!