Else Kåss Furuseth klarer ikke la være å lage talkshow og nå kommer hun hjem igjen til TVNorge med ELSE! Det nye talkshowet har premiere på søndag, og ukens gjester er Erna Solberg, Renate Reinsve og Snorre Monsson. Det er tre år siden sist Else Kåss Furuseth var på skjerm på TVNorge, og i mellomtiden har hun gjort stor suksess med Kåss til kvelds på NRK. Etter at talkshowet ble lagt ned tidligere i år ble det klart for henne at hun ikke var ferdig med verken talkshow eller TVNorge.


– Jeg har rett og slett innsett at jeg har blitt avhengig av å lage talkshow. Jeg har hatt sterke abstinenser i snart ett år. Legen ga meg to valg – rehab eller nytt talkshow. Da ble det nytt talkshow, sier Else Kåss Furuseth.


I det nye talkshowet ELSE! skal hun forene sin særegne humor med en personlig og ærlig tone, og hver uke får hun besøk av kjente gjester i studio. Hun legger opp til både uforutsigbare og minneverdige intervjuer, og denne gangen skyr hun ikke unna en tyngre tematikk.


– Kall meg gæren om du vil, men ambisjonen er å lage Norges beste talkshow. Intet mindre. Det skal være selvfølgelig være morsomt og uforutsigbart, men jeg håper også at både gjestene og jeg tør å være seriøse innimellom. Nå har jeg blitt gammel nok til litt alvor mellom slagene, sier Kåss Furuseth.


Else Kåss Furuseth har tidligere laget to personlige dokumentarserier for TVNorge. I Else om: selvmord og Else om: barn tok hun opp vonde problemstillinger, og fortalte både sin egen og andres historie gjennom vitenskap, humor og endel tårer. I Else! skal hun også by på alle ytterpunkter.


– Talkshow er en sjanger vi har luktet på lenge, og da det viste seg at vi fikk muligheten til å lage et med Else var det årets største «nobrainer». Hennes evne til å kombinere varme, humor og «smartness» er uslåelig, hun er som skapt til å lede et talkshow. En ukentlig dose Else burde egentlig vært på blå resept, og den dosen byr vi på med glede, sier Magnus Vatn, ansvarlig redaktør og programdirektør i Warner Bros. Discovery.


ELSE! har premiere søndag 4. februar kl. 21.30 på TVNorge. 
PUBLISERT 02.02.24


Else Kåss Furuseth med

nytt talkshow på TVNorge

SNAKKEFJERNSYN: Blant gjestene som dukkert opp i talkshowet ELSE! er Høyres leder Erna Solberg, skuespiller Renate Reinsve og komiker Snorre Monsson.

FOTO: CATO INGEBRIGTSEN