MER Å SE MED AMAZON PRIME VIDEO OG NORDISK FILM+

Altibox er den første tv-distributøren i Norge som gir kundene tilgang til strømmetjenesten Amazon Prime Video.– Veldig mange av brukerne våre synes at det er praktisk å ha tilgang til et digert underholdningsunivers på ett sted. Hos oss har en valgfrihet til å se det innholdet en har mest lyst til å se, på det tidspunktet en selv ønsker, sier produktsjef for strømmeløsninger, Nan Karin Ulsnes i Altibox.


Amazon Prime Video er nå tilgjengelig for bestilling og koster kroner 65 i måneden etter en syv dagers gratis prøveperiode. Strømmetjenesten er en av verdens største og er kjent for en rekke originalserier og filmer, blant annet The Grand Tour, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, Carnival Row og The Boys.


Men tilgangen til Amazon Prime Video er ikke den eneste nyheten for Altibox-brukerne. Kunder med nye Altibox TV får nå muligheten til å velge inn strømmetjenesten Nordisk Film+ for 10 poeng. 


Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene, kombinert med sterke titler fra hele Norden. Strømmetjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum. Tjenesten vil til enhver tid inneholde rundt 200 titler, og nye titler blir lagt til hver uke, skriver Altibox i en pressemelding.(placeholder)

Altibox tilbyr tv-kundene

to nye strømmetjenester