(placeholder)

– VIL GJØRE TV-KANALENE MER MODERNE

Nordic Entertainment Group (NENT Group) skifter navn og utseende på Viasat-kanalene fra 1. juni i år.Til sommeren blir «Viasat» erstattet med «V» for alle betalingskanaler, i tillegg til at tv-kanalen Viasat 4 endrer navn til V4.


Endringen vil strømlinjeforme samtlige kanaler på tvers av de nordiske markedene og gi et mer moderne utseende og en felles identitet, skriver NENT Group i en pressemelding.


– Med den nye V-merkevaren gir vi Viasat-kanalene en mer moderne visuell identitet. Våre seere assosierer oss med den beste underholdningen, fra direktesendt sport til nye storfilmer og serier. I de kommende årene vil vi styrke denne posisjonen ytterligere med en ny og moderne profil, forteller Kenneth Krabbe, VP Wholesales i Nordic Entertainment Group.


I oktober i fjor kunngjorde NENT Group og Telenor opprettelsen av et nytt joint venture-selskap som skal kombinere Viasat Consumer og Canal Digital for å skape en fellesnordisk nordisk tv-distribusjonsvirksomhet. Transaksjonen er underlagt godkjenning av myndighetene og forventes gjennomført i løpet av første halvdel av 2020. NENT Group beholder sine Viasat-kanaler som fortsatt distribueres gjennom en rekke partnere. Viasat Consumer-merkevaren forblir uendret.


Viasat-kanalene skifter navn og visuell profil