NYHETER

  


NATTSTRØMMING

Klokken tre i natt var det premiere for den åttende sesongen av «Game of Thrones», som her hjemme kan oppleves på strømmetjenesten HBO Nordic. Klokken åtte i morges gikk hele tjenesten ned, angivelig på grunn av stor pågang fra publikum. Besøkende på HBO Nordics nettside ble i morges møtt av en feilmelding som varsler om «vedlikehold av tjenesten». Britiske Daily Star har viet mesteparten av mandagens forside til premieren. Avisen mener å kunne fastslå at nattens mediebegivenhet har ført til at «millioner skipper jobben» i dag.

HOCKEY

NENT Group har sikret seg rettighetene til de fem neste verdensmesterskapene i ishockey. Ishockey-VM 2019 skal sendes på Viasat 4, Viasport og Viaplay i mai. Norges kamper vil bli vist på Viasat 4. VM arrangeres i Slovakia 10. – 26. mai. Norge spiller de syv gruppespillkampene sine i hovedstaden Bratislava. Ved siden av Norge, består gruppe B av Sverige, Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia. Alle Norges kamper og hele sluttspillet vil bli vist på Viasat 4 og Viaplay. De resterende kampene vil bli vist på Viasport og Viaplay.

SIDE 3

Tabloidavisen Daily Star kunngjorde fredag at de ikke lenger skal ha bilder av toppløse kvinner på side 3. Dermed er en æra over i britiske dagsaviser, skriver NRK. Avisen var den siste britiske dagsavisen som fortsatt hadde bilder toppløse kvinner på side 3, etter at The Sun sluttet med praksisen i 2015. Selv om Daily Star nå slutter med toppløsbildene, skal avisen fortsette å ha bilder av unge kvinner, men de skal nå være i det minste litt tildekket.

RUSSEJENTER

I årets sesong av «Russ 2019» på Viafree følger vi jentenes siste tid på videregående der gutter, skole, festing og ikke minst russetiden er i fokus. Oslo-jentene Celina og Sarah er bestevenner og gleder seg til en perfekt russetid sammen. De har bestemt seg for å ikke være med på en egen buss, men å rulle og feste med flere, for å spare penger til en reise når de er ferdig med skolen. Glansbildet om en perfekt «RT» rakner imidlertid når Sarah har får seg kjæreste kort tid før festmåneden starter.

MEDIABLIKK • OPPDATERT 15.04.19